Tinklaraštis

Kokie yra 3 pagrindiniai „X ERA MF“ privalumai?

2022 07 28

Kai kalbame apie burnos ertmės sveikatą, vienas iš pagrindinių odontologo pagalbininkų – rentgeno aparatas, todėl labai svarbu, kad jis būtų kokybiškas. Premium klasės panoraminis rentgeno aparatas „X-ERA MF“ su 3D funkcija garantuoja aiškesnes ir kokybiškesnes dantų nuotraukas, maksimaliai saugią apšvitą pacientui ir sutaupytą laiką visiems gydymo proceso dalyviams. Plačiau apie „X ERA MF“ privalumus – šiame straipsnyje.

Nepriekaištingos nuotraukos

Pirmasis rentgeno aparato „X-ERA MF“ privalumas yra tai, kad jis padaro švarias, ryškias, itin aukštos raiškos 2D ir 3D nuotraukas, skirtas pačioms įvairiausioms klinikinėms indikacijoms. Įprastas rentgeno daviklis gautus rentgeno spindulius pirma paverčia šviesos blyksniais ir tik po to juos transformuoja į elektroninį signalą. Šio proceso metu prarandama dalis informacijos, o gauta nuotrauka būna blanki ir ne tokia kontrastinga.

Tiesioginiam CMOS davikliui, kurį turi aparatas „X-ERA MF“, nereikia papildomo etapo – jis iškart konvertuoja rentgeno spindulius į elektroninį signalą. Šios tiesioginės konversijos dėka gaunamos ypač aiškios ir kontrastingos nuotraukos.

Naudojant aparatą „X-ERA MF“, kiekviena nuotrauka yra konstruojama iš daugiau nei 3600 atskirų aukštos raiškos nuotraukų, todėl preciziškai atkuriamos net smulkiausios vaizdo detalės. Gauta nuotrauka pasižymi įspūdingais parametrais: 16 bitų su 65.536 pilkų atspalvių sluoksniais.

Garantuoja saugią apšvitą

Atliekant rentgeno nuotrauką panoraminiu aparatu „X-ERA MF“, skenavimo laikas yra specialiai sutrumpintas, kad būtų sumažintas pacientui tenkantis spinduliuotės krūvis. Šis privalumas suteikia galimybę gydytojui 3D rentgenografiją įtraukti į jo kasdienę praktiką.

Taupo laiką

Galų gale, rentgeno aparatas „X-ERA MF“ leidžia bet kurią neryškią vietą, net ir žandikaulio lanko dydžio, pakartotinai sufokusuoti ir atkurti aiškią nuotrauką nedarant pakartotinės ekspozicijos. O klaidas, atsiradusias dėl netinkamo paciento pozicionavimo, galima lengvai pataisyti net po jau įvykusios ekspozicijos. Taip pat „X-ERA MF“ sumažina laiką, skirtą papildomam gautos nuotraukos apdorojimui – didžiausias tyrimo laukas su 360° skenavimu trunka vos 12 sekundžių.

Skaityti plačiau

Įmonės „Mardentas“ atstovai pasiruošę atsakyti į visus Jūsų klausimus, jei tokių kilo – tiesiog susisiekite su mūsų vadybininkais.



Produktų vadybininkai





Projektų vadovas Paulius Navickas
Mob. tel.: +370 614 49274
El. paštas: paulius@mardentas.lt



Vadybininkas Gintaras Šakalys
Mob. tel.: +370 698 08268
El. paštas: gintaras@mardentas.lt


Vadybininkas Artūras Kiseliovas
Mob. tel.: +370 698 18984
El. paštas: arturas@mardentas.lt